Dünyaya açılan kapınız..

Kohët e fundit, në paralel me ekonominë botërore që ndryshon dhe zhvillohet, efektet e unioneve doganore midis organizatave ndërkombëtare dhe disa vendeve të caktuara kanë ulur barrierat doganore dhe tregtia botërore është bërë më e lirë. Megjithatë, vendet vazhdojnë të marrin masa të ndryshme për të mbrojtur ekonomitë e tyre në lidhje me tregtinë e jashtme. Kjo situatë bën që procedurat e tregtisë së jashtme të bëhen më komplekse.
Nga ana tjetër, globalizimi dhe lehtësimi i komunikimit, ndërsa rrisin transaksionet e tregtisë së jashtme, gjithashtu sjellin mundësi dhe rreziqe. Në një botë ku fitimet e konkurrencës së rritur po zvogëlohen, përfitimi nga mundësitë dhe të qenit të vetëdijshëm për rreziqet është thelbësore për kompanitë. Për këto arsye, nevoja për këshilltarë me përvojë në çështjet e tregtisë së jashtme është në rritje çdo ditë.
MERRIDPORT ka lindur nga bashkimi i stafit tonë të ekspertëve dhe të përvojës në fushën e Tregtisë Ndërkombëtare dhe Teknologjisë.
MERİDPORT uluslararası ticaret portalıdır. Dünya çapında yapılanması devam etmektedir.

sqAlbanian